...

Door tips en adviezen te geven, waar nodig het overleg te voeren met andere partijen en met u mee te denken in de planning van het project, streven wij ernaar om van uw woning uw nieuwe thuis te maken

Dankzij onze specialistische kennis van alle typen houten vloeren en onze jarenlange ervaring krijgt u de vloer die het beste bij u past. Soares Parket staat garant voor kwaliteit en betrouwbaar advies en ontwerpt en maakt alles zelf. Bij ons vindt u geen kopieën of namaak. Om de kwaliteit van het eindproduct te waarborgen worden de vloeren uitsluitend in eigen beheer en door erkende gecertificeerde parketleggers met jarenlange ervaring gelegd. Middels opleidingen en trainingen worden zij op de hoogte gehouden van de nieuwste technische ontwikkelingen in de markt. Onzeparketteurs zijn tevens VCA gecertificeerd, zodat wij voldoen aan de Europese veiligheidseisen en onze parketteurs veilig kunnen laten werken.Dat is de sleutel voor ons succes en biedt u de garantie voor een vlekkeloze kwaliteit.

Service staat hoog in ons vaandel. Niemand heeft iets aan een slecht gelegde parketvloer. Dit zorgt voor ergernis bij de klant en wij kunnen er niet trots op zijn. Wij gaan dan ook tot het uiterste om de klant tevreden te stellen. Op alle materialen en op het leggen van de parketvloer geeft Soares parket 5 jaar volledige garantie.