Natuurlijk zijn wij blij met de vele mondelinge reacties op ons werk. Maar enkele geschreven woorden als deze willen wij graag delen met nieuwe klanten. Ben u enthousiast over uw door ons gelegd vloer?
Stuur ons dan uw reactie toe!

"het vakmanschap van de leggers is groot"

Wij hebben in ons oude huis een nieuwe parketvloer over een oude, versleten vloer laten leggen na advies van Soares dat dit kon. De vloer is werkelijk prachtig gelegd, visgraat, verouderd, di-legno vloer. Het vakmanschap van de leggers is groot, de precisie waarmee ze tegen de plinten aan gelegd hebben en de neuten van de deur kozijnen hebben gevolgd is ongelofelijk, je denkt dat het parket onder de plint door loopt! Zeer prettige samenwerking, afspraken worden nagekomen, ik kan Soares parket absoluut aanbevelen!

Charlotte, Haarlem, maart 2015

"nog geen slijtplekje te zien ook niet op druk belopen plaatsen"

Het is inmiddels al weer 7 jaar geleden dat de firma Soares Jatoba parket in mijn appartement heeft gelegd en tot de dag van vandaag ben ik daar nog steeds heel blij mee. Het parket houdt zich uitstekend en er is nog geen slijtplekje te zien ook niet op druk belopen plaatsen zoals de keuken. Bovendien is het bijzonder mooi afgewerkt en uitstekende service. Ik vond na al die tijd het een pluim waard.

M. Overzet, Den Helder, mei 2014

"Alsof we zijn verhuisd"

Er lagen jaren 70 tegels (altijd koude voeten!) maar in een fraaie kamer en suite past natuurlijk een parketvloer het beste. We hebben voor Soares gekozen omdat we bij kennissen niet alleen hun vakmanschap hebben gezien maar ook dat ze vloerverwarming naadloos konden integreren. Waar eerst geen ruimte was door een radiatoren staat nu een fraaie kast. Alsof we zijn verhuisd, zo anders voelt het aan.

Christa van Heul, Den Haag, april 2013