VRIJBLIJVENDE VOORLICHTINGS- AVONDEN OVER PARKET VOOR UW KOPERSVERENIGING

Specialisten in parket vertellen u hoe het werkelijk is

In bijna ieder nieuwbouwproject ontmoeten kopers elkaar wel op voorlichtingsbijeenkomsten of tijdens de bouw. Vaak worden dan ervaringen uitgewisseld over bijvoorbeeld de voortgang van de bouw of het meerwerk. Bundeling van krachten geeft meer kans op succes dan individuele acties. Samenwerking tussen (aanstaande) bewoners van nieuwbouwprojecten kan zeer succesvol zijn bij bijvoorbeeld problemen, onderhandelingen maar ook bij gezamenlijke inkopen. In veel gevallen wordt een kopersvereniging opgericht.

Uit de praktijk weten wij dat veel onderwerpen de kopers interesseren (keukens, badkamers, parketvloeren, etc.). Er wordt veel geschreven over de (on)mogelijkheden van genoemde onderwerpen. Veel tegenstrijdige informatie wordt verstrekt aan individuele kopers maar ook aan kopersverenigingen. Wat denkt u van de combinatie parket en vloerverwarming? Parket in appartementen? U zult er vast wel eens iets over gehoord of gelezen hebben, maar u weet waarschijnlijk niet hoe het nu werkelijk zit.


Voorlichtingsavonden over parket

Soares Parket kan indien gewenst voor de leden van de kopersverenigingen een informatieavond over parket organiseren.Tijdens deze informatieavonden zullen onze deskundige parketadviseurs u alle relevante informatie verstrekken over parket op vloerverwarming of vloerkoeling, contactgeluidsisolatie verbetering in appartementen en verder alles wat u wilt weten over parket en houten vloeren. Eventueel kunnen individuele wensen voor de nieuwbouwwoning of het appartement worden doorgesproken zodat daar in de dagen daaropvolgend een vrijblijvende scherpe aanbieding voor uw kopers vereniging gemaakt kan worden. Aan de hand van een staffel worden de kortingen bepaald. Hoe meer leden van uw kopers vereniging er bij Soares Parket de vloer kopen, hoe hoger de staffelkorting.