Als architect wilt u graag dat de vloer die u voor ogen hebt, ook exact zo gemaakt wordt. De keuze voor een juiste en betrouwbare leverancier is hierbij natuurlijk van doorslaggevend belang.

Soares Parket is een zelfstandig Nederlands bedrijf dat sinds 1990 alle voorkomende houten vloeren ontwikkelt, produceert, verkoopt en legt. Alles wordt in eigen beheer met onze vaste partners uitgevoerd en wordt gekenmerkt door passie en kennis op vloerengebied. Ook op specifieke terreinen zoals akoestiek, isolatie, bijzondere oppervlaktebehandelingen en speciale constructies is Soarse Parket op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op vloer gebied.  Soares parket vindt u niet alleen in woningen maar ook onder andere in kantoren, sportaccommodaties, theaters, schouwburgen, musea, horecagelegenheden, dansscholen en winkels.

Wij zitten regelmatig aan tafel met (bekende) (binnenhuis)architecten. Onze troef is het inlevingsvermogen van de klant, om zo het concept van de architect te begrijpen, aan te vullen of samen bij te sturen. Zo creëren we WIN-WIN-SITUATIES die resulteren in spraakmakende realisaties en optimale kwaliteit.

Maar net zo goed schuiven wij aan bij aannemers en bouwcoördinatoren. Om vanuit een open communicatie en onze transparante bedrijfsvoering projecten te realiseren volgens afspraak, prijs en kwaliteit. Calculatiebureaus weten ons te vinden als het om calculaties en bestekteksten op maat aan komt.  Wie ons kent, weet dat wij een solide, flexibele en meedenkende partner zijn.