Sinds 1998 is Soares Parket leverancier van Di Legno vloeren. In april 2011 zijn, in onze showrooms in Amstelveen en Haarlem, de enige Di Legno Concept Stores in Nederland geopend. 1500m² Showroom, waarvan 900m² met vloeren, deuren en wandbekleding van Di Legno. Wij zijn er trots op dat Di Legno, mede door onze kennis, passie, liefde voor ons vak en onze ambachtelijke eigen leggers, ons heeft uitgekozen om Concept Store voor Nederland te worden. In Di Legno hebben wij een geschikte partner gevonden als leverancier van verouderd parket, dat door ons vakkundig, met liefde voor ons vak en met passie gelegd wordt. Di Legno is niet alleen specialist, maar geldt ook als dé pionier op het gebied van parketveroudering.

 wohnen03_a4.jpg
 

Met behulp van door DiLegno ontwikkelde en uitgewerkte verouderingstechnieken wordt aan nieuw hout een doorleefd patina gegeven. Zo krijgt het hout een gerijpt uiterlijk dat zowel in oude kastelen, winkels, kantoren als in “moderne” woningen een sfeer van karaktervolle degelijkheid oproept. Maar ook strak, sober en modern is mogelijk en kan perfect met gepatineerd hout gecombineerd worden. De verwerkingstechnieken van DiLegno hebben grotendeels een ambachtelijk karakter. De vloeren die na een streng selectieproces goed bevonden worden om tot parket te verwerken doorlopen tot acht verschillende bewerkingen die elk met grote zorgvuldigheid worden uitgevoerd en tot perfect maatwerk leiden. De vloeren worden voor u op maat gemaakt en volledig aangepast aan uw persoonlijke voorkeur en wensen.U ervaart het karakter van door de jaren getekend hout met de garantie van een nieuw kwaliteitsproduct.

Di Legno vloeren zijn verkrijgbaar in Tapis, Massief en –gelaagd parket in Europese eik - diktes en breedtes variëren en zijn eveneens beschikbaar met een elegant gezaagd oppervlak. De massieve Di Legno vloeren zijn op vraag en wens in aangepaste sorteringen en in een brede waaier van afwerkingen te verkrijgen. Naast het strokenparket heeft Soares Parket ook de motiefvloeren van Di Legno : visgraat, Hongaarse punt of als ladderpatroon. Tevens is het mogelijk om massieve vloeren /  panelen op aanvraag en maat te laten maken, bijvoorbeeld : Versailles, dambord, Aremberg, kubus 3D en visgraatpaneel, alle panelen zijn uiteraard in verschillende afwerkingen en sorteringen te vervaardigen naar uw wens.Ook voor de functionaliteit van uw vloer in een hedendaagse woonomgeving heeft DiLegno aandacht: vloerverwarming of -koeling is perfect mogelijk.

 DSC_0455.jpg

Duurzaam respect voor de natuur die immers de bron is van de grondstof voor DiLegno vloeren. DiLegno betrekt enkel hout van leveranciers die strenge internationale regels en normen naleven, aan natuurvriendelijk en duurzaam bosbeheer doen en geen roofbouw plegen op onze bosbestanden. Alle leveranciers van DiLegno zijn gecertificeerd. Zo kunnen wij, samen met DiLegno, u in dit opzicht de beste garantie bieden.

Bekijk onze Projecten